Omschrijving groepslessen

FIT & FUN

De fit & fun les wordt verzorgd door Joke op de maandag- en vrijdagochtend. Deze les is op muziek en heeft als uitdaging iedere nieuwe week weer fit te beginnen. Alle spieren komen aan bod, ik besteed veel aandacht aan houding. Daarnaast verbeter je jou conditie door mee te doen met mijn les. Het gedeelte fun komt vanzelf, door me te doen met deze les maak je een stofje aan waardoor je vrolijk wordt. 

DANCE WORKOUT

Dance lekker mee op voornamelijk latijns-amerikaanse muziek zoals, bachata, regenton, salsa en merengue. De les geeft je een heerlijke energiek gevoel en je verbrand aardig wat calorieën. De dance workout kent geen moeilijke choreografie dus iedereen kan zo mee doen. 

INDOOR CYCLING

Indoor cycling is een energieke workout op een professionele “hometrainer”. Op muziek met een opbouwend programma doe je verschillende oefeningen waaronder beklimmingen, afdalingen en sprints. Bij indoor cycling worden bil, been en rugspieren goed getraind, daarnaast is het goed voor de hart- en longconditie. 

Yoga

Deze les helpt bij het opbouwen van kracht, uithoudingsvermogen, verhogen van de flexibiliteit en het verbeteren van jouw lichaamshouding en balans. Speciale aandacht wordt gegeven aan gewrichtsonderhoud gerelateerd aan osteoporosis. De les is ontworpen voor mensen van middelbare leeftijd  en senioren welke profijt zullen hebben van het rustige tempo. Wij moedigen deelnemers aan om te bewegen waarbij de balans tussen gemak en moeite centraal staat. Speciale aandacht gaat uit naar het opbouwen van een sterkere core en valpreventie. Ademhaling, ontspanning en meditatie zijn onderdeel van de les. Ook beginners zijn welkom!

Close Menu